Tietoa meistä

Olemme pieni yritys Vårgårdasta, joka on valmistanut koiran- ja kissanruokaa vuodesta 1903. Teemme asiat luonnollisesti ja rennosti. Laadukas koiran- ja kissanruokamme valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista, ilman turhia lisäaineita.

Kaikki sai alkunsa vuonna 1903
Nuori ja energinen göteborgilainen Aaron Heyman nousi eräänä 1800-luvun puolivälin päivänä junasta Vårgårdassa. Länsi-Götanmaan hedelmällisillä tasangoilla hän ryhtyi hyödyntämään Skotlannissa oppimiaan taitoja ja irrotti kauranjyvistä kuoret erityisellä höyrytysmenetelmällä. Vuonna 1903 hän esitteli ensimmäisen koiranruokamme, "Vårgårdan koirajauhot". Nykyään Doggy AB on Ruotsin suurin koiran- ja kissanruoan valmistaja, jolla on kokemusta lemmikkiruokien valmistamisesta jo yli vuosisadan ajalta. Yrityksessä on lähes 160 työntekijää, ja sen vuotuinen liikevaihto on 520 miljoonaa Ruotsin kruunua.

Valmistettu Ruotsissa
Ruotsalainen ihanne puhtaasta ja ravitsevasta tuotteesta on tärkein tuotekehittelyämme ja tuotantoamme ohjaava periaate. Länsi-Ruotsin kauniilla maaseudulla Vårgårdassa sijaitseva tehtaamme valmistaa sekä märkä- että kuivaruokaa. Maanviljelijät käyttävät siellä, kuten muuallakin Ruotsissa, vähemmän kemikaaleja kuin muualla maailmassa, ja Ruotsin eläintenhoidolle on jo vuosikymmenten ajan ollut ominaista kauaskantoinen suojelu ja turvallisuus. Tämä tarkoittaa, että raaka-aineemme ovat erittäin korkealaatuisia eivätkä sisällä hormoneja, antibiootteja tai keinotekoisia lisäaineita.

Bozita – Doggy AB -yhtiö
Vårgårdalainen Doggy AB on yksi Pohjoismaiden suurimmista lemmikkien elintarvikkeiden tuottajista. Doggy AB:lle on myönnetty ISO 9001, 14001 (ympäristö) ja 22000 -sertifikaatit. ISO 22000 on elintarvikkeiden turvallisuuden hallintajärjestelmä, joka täyttää HACCP-vaatimukset (Hazard Analysis and Critical Control Points), eli kriittisten valvontapisteiden tunnistuksen ja valvonnan. ISO 22000 myös varmistaa terveellisyyden ja laadun takaamalla tuotantoketjun jäljitettävyyden sekä ylös- että alaspäin.

Tuotekehitys
Doggy AB panostaa vahvasti tuotekehitykseen. Haluamme jatkossakin pysyä alalla tapahtuvan kehityksen kärjessä. Pyrimme jatkuvasti tekemään tuotteistamme entistäkin parempia, mutta erityisesti kehittämään uusia tuotteita.

Swedish natural quality

Haluatko tietää lisää koiranruoistamme?

Lue lisää