Kissahoitola Tassalyckan

Tassalyckan aloitti toimintansa vuonna 1992. Doggy AB:lla on Tassalyckan-niminen kissatalo. Siellä elää lähes 30 kissaa, jotka työskentelevät tuotekehittelijöinämme. Kissat ovat lähtöisin erilaisista olosuhteista ja niillä on erilaiset taustat. Tassalyckan tarjoaa niille nyt miellyttävän uuden kodin ja loistotyön.

Tassalyckan aloitti vuonna 1992

Doggy AB:lla on Tassalyckan-niminen kissatalo. Siellä elää lähes 30 kissaa, jotka työskentelevät tuotekehittelijöinämme. Kissat ovat lähtöisin erilaisista olosuhteista ja niillä on erilaiset taustat. Tassalyckan tarjoaa niille nyt miellyttävän uuden kodin ja loistotyön.

Tuotekehittelijämme

Kissojen tehtävänä on työskennellä Doggy AB:n makuasiantuntijoina ja auttaa parhaan mahdollisen kissanruoan kehittelyssä. Kissoja ruokitaan kahdesti päivässä ja samalla kirjataan, mitä ruokaa kissa nuuhkaisee ensimmäisenä, mitä ruokaa se maistaa ja mitä ruokaa se lopulta syö. Kissat työskentelevät sekä kissojen kuiva- että märkäruoan tuotekehittelijöinä.

Punainen tupa

Kaikilla kissoilla on Tassalyckanissa oma punainen ruotsalaistyylinen pikkutupansa, jossa ne saavat nauttia ruokansa kaikessa rauhassa. Kun kissat eivät työskentele, ne saavat juosta ja leikkiä tilavilla nurmikoilla, joilla kasvaa monia sopivia kiipeilypuita.

Swedish natural quality

Haluatko tietää lisää koiranruoistamme?

Lue lisää