Luonnollinen reitti hyvinvointiin

Kissat ja koirat ovat elämänkumppaneitamme, joiden hyvinvointi rakentuu terveellisestä ja aktiivisesta elämäntyylistä sekä hyvästä, luonnollisesta ravinnosta. Me valmistamme kissan- ja koiranruokamme rakkaudella Ruotsin maaseudun sydämessä. Ruotsi tunnetaan rikkaasta luonnostaan sekä puhtaasta vedestä ja ilmasta. Me kunnioitamme eläimiä ja luontoa, ja siksi valikoimme tuotteidemme ainesosat huolella. Teemme yhteistyötä ruotsalaisten maanviljelijöiden kanssa ja käytämme vain huippulaadukkaita raaka-aineita.

Elintarvike-sertifioitu keittiö

Kestävää kehitystä, ympäristöä ja yhteistä tulevaisuuttamme ajatellen olemme muuttaneet keittiömme Vårgårdassa toimimaan 100 prosenttisesti uusiutuvalla energialla. Tämän lisäksi se on elintarvikesertifioitu ISO 2200 mukaisesti vuodesta 2007 lähtien.

Valmistettu ympäristöä kunnoittaen

Valmistettu ympäristöä kunnoittaen

Vårgårdassa sijaitseva keittiömme toimii yksinomaan uusiutuvalla energialla, ja sen keittiöjätteestä valmistetaan biokaasua.

BSE-vapaa maa

BSE-vapaa maa

Ruotsi on yksi maailman ensimmäisistä maista, jonka kansainvälinen eläinten tartuntatautien toimisto OIE  on julistanut vapaaksi BSE:stä eli hullun lehmän taudista. 

Ei kasvuhormoneja

Ei kasvuhormoneja

Voimme ylpeinä todeta, että Ruotsi on kieltänyt kasvuhormonien käytön eläintuotannossa.

Käytämme vähiten antibiootteja Euroopassa!

Käytämme vähiten antibiootteja Euroopassa!

Ruotsin lainsäädäntö on asettanut tiukkoja rajoituksia antibioottien käytölle maanviljelyssä ja eläintuotannossa jo vuodesta 1986.

Tiukka eläinsuojelulainsäädäntö.

Tiukka eläinsuojelulainsäädäntö.

Ruotsin eläinsuojelulait ovat Euroopan tiukimmat ja maailman tiukimpien joukossa. Me huolehdimme eläimistä ja kunnioitamme niitä.

Aina GMO-vapaata

Aina GMO-vapaata

Tuotteidemme valmistamiseen ei käytetä geneettisesti muunneltuja eläimiä. 

Kehitetty yhteistyössä lähettiläidemme kanssa

Yhdessä lähettiläidemme kanssa pidämme tuotekehityksen ajan tasalla. Lähettiläät ovat huippukoulutettuja ja omistautuneita ihmisiä, jotka rakastavat koiria isolla sydämellä. Heillä on takanaan merkittäviä saavutuksia ja edessään suuria tavoitteita! Kaikki tietävät, että menestys ei ole onnesta kiinni. 

Swedish natural quality

Haluatko tietää lisää koiranruoistamme?

Lue lisää