Bozita Large Viljaton Lohi

Täysrehu täysikasvuisille kissoille. Valmistettu ilman vehnää. Tarjoile kuivana raikkaan veden kera.

  • Vehnätön
  • Fish
  • Vehnätön.
  • Lohi sisältää hyödyllisiä rasvahappoja jotka yhdessä biotiinin ja sinkin kanssa edistävät ihon ja turkin hyvinvointia.
  • Selluloosakuitu ehkäisee karvapallojen muodostumista.
  • Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti nivelterveyden edistämiseksi.
  • Terveyttä edistävä luonnollinen hiivapohjainen beetaglukaani.
  • Kastroitujen/steriloitujen kissojen tarpeisiin tasapainotettu kivennäissisältö.
  • FOS ja MOS ovat prebiootteja, jotka ylläpitävät hyvää suolistoflooraa.

Bozita Large Wheat Free Salmon on täysravinto aikuisille kissoille. Sen koostumus ja palakoko sopii erittäin hyvin paitsi isokokoisille kissoille, myös liian nopeasti syöville sekä pitkäkarvaisille kissoille. Tuorevalmistettu lohi lisää ruoan maistuvuutta ja sulavuutta ja auttaa kissaa hyödyntämään ruoan sisältämät ravintoaineet paremmin. Lohen hyödylliset rasvahapot yhdessä biotiinin ja sinkin kanssa edistävät ihon ja turkin hyvinvointia.

Pitkäkarvaisia kissoja varten olemme lisänneet ruokaan liukenemattomia kuituja ehkäisemään karvapallojen muodostumista. Ruoka sisältää terveydelle hyödyllistä hiivapohjaista luonnollista beetaglukaania ja nivelterveyttä edistävää kondroitiinisulfaattia ja glukosamiinia. Ruoassa on myös optimaalinen kivennäistasapaino (Ca, P, Mg) sekä runsaasti vitamiineja ja tauriinia.

Ainesosat

Koostumus

Kananpoika 26% (kuivattu kananpoika 22%, kanaliemi 4%), riisi*, maissi*, luurasva* 11%, lohi* (tuorevalmistettu 10%), kuivattu naudan valkuainen 5%, maissigluteeni*, lignoselluloosa* 4%, lohijauho* 3%, kivennäiset, sikuri-inuliini* (FOS 0,63%), kuivattu juurikasleike*, mannaoligosakkaridit* (MOS 0,2%), hiiva* (ß-1,3/1,6-glukaani 0,1%), glukosamiini 0,05%, kondroitiinisulfaatti 0,004%.

Lisäaineet (kiloa kohden)

Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini 25000KY, D3-vitamiini 1800KY, E-vitamiini 650mg, L-karnitiini 50mg, tauriini 2000mg, DL-metioniini 2000mg, biotiini 0,2mg, kupari (kupari(II)sulfaatti, pentahydraatti) 10mg; mangaani (mangaani(II)oksidi) 7mg; sinkki (sinkkisulfaatti, monohydraatti) 70mg; jodi (kalsiumjodaatti, anhydraatti) 0,5mg; seleeni (seleenihiiva) 0,2mg. Teknologiset lisäaineet: Antioksidantit.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 31%, raakarasva 18%, raakakuitu 3,5%, hehkutusjäännös (mineraalit) 7% (josta kalsium 1,2%, fosfori 1,1% ja magnesium 0,08%), omega-6 2,5%, omega-3 0,4%, kosteus 9%. Metabolinen energia: 390 kcal/100g.

Muuntokelpoinen energia on laskettu AAFCO 2008:n (Modified Atwater factors) mukaan.

Ruokintaopas

Päiväannos täysikasvuiselle kissalle

Kissan paino (kg) Päiväannos (g) Päiväannos (dl)
3 35 0,8
4 40 0,9
5 50 1,1
6 55 1,2
7 60 1,3

Annostelutaulukon määrät ovat ohjeellisia. Ravinnontarve on yksilöllinen ja sovitettava kissan koon, iän ja aktiivisuuden mukaan. Kissalla tulee aina olla tarjolla raikasta vettä.

Käyttö: Täysravinto aikuisille kissoille. Valmistettu ilman viljoja. Tarjoile kuivana raikkaan veden kera.

Säilyvyys: Säilytä kuivassa, ei yli normaalin huoneenlämpötilan.

Swedish natural quality

Haluatko tietää lisää koiranruoistamme?

Lue lisää