Bozita Active & Sterilised Viljaton pororuoka

Täysrehu täysikasvuisille kissoille. Valmistettu ilman viljoja. Tarjoile kuivana raikkaan veden kera.

  • Viljaton
  • Reindeer
  • Viljaton
  • Selluloosakuitu ehkäisee karvapallojen muodostumista.
  • FOS ja MOS ovat prebiootteja, jotka ylläpitävät hyvää suolistoflooraa.
  • Terveyttä edistävä luonnollinen hiivapohjainen beetaglukaani.
  • Kastroitujen/steriloitujen kissojen tarpeisiin tasapainotettu kivennäissisältö.
  • L-karnitiini tehostaa kissan rasva-aineenvaihduntaa.

Bozita Indoor & Sterilised GRAIN FREE Reindeer on tasapainotettu täysrehu täysikasvuisille kissoille. Ruoan energiapitoisuus on sovitettu sisäkissojen ja steriloitujen/kastroitujen kissojen alempaan energiantarpeeseen, jonka vuoksi se sopii hyvin myös iäkkäille sekä ylipainoisille kissoille. Tuore poro ja kananpoika lisäävät ruoan maistuvuutta ja sulavuutta, ja siten edistävät ravintoaineiden hyödyntämistä. Suoliston terveyttä ja toimintaa edistää ruoan sisältämät prebioottiset kuidut FOS ja MOS. Ruoka sisältää lisäksi terveyttä edistävää hiivapohjaista luonnollista beetaglukaania. Ruoassa on myös optimaalinen kivennäistasapaino (Ca, P, Mg) sekä runsaasti vitamiineja ja tauriinia.

Nettopaino: 400 g, 2 kg, 10 kg

Ainesosat

###Koostumus Kananpoika 32% (kuivattu kananpoika 21%, tuore kananpoika* 7%, kanaliemi 4%), kuivattu peruna*, hernetärkkelys*, poro* (tuorevalmistettu 8%), luurasva* 5%, kuivattu naudan valkuainen 4%, lignoselluloosa* 4%, kuivattu sikaproteiini 4%, kuivattu kananmuna* 2%, kalajauho* 2%, kivennäiset, kuivattu juurikasleike*, sikuri-inuliini* (FOS 0,63%), mannaoligosakkaridit* (MOS 0,2%), hiiva* (ß-1,3/1,6-glukaani 0,1%). * Luonnollinen raaka-aine

###Lisäaineet (kiloa kohden) Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini 25000KY, D3-vitamiini 1800KY, E-vitamiini 650mg, L-karnitiini 50mg, tauriini 2000mg, DL-metioniini 2000mg, kupari (kupari(II)sulfaatti, pentahydraatti) 10mg; mangaani (mangaani(II)oksidi) 7mg; sinkki (sinkkisulfaatti, monohydraatti) 70mg; jodi (kalsiumjodaatti, anhydraatti) 0,5mg; seleeni (seleenihiiva) 0,2mg. Teknologiset lisäaineet: Antioksidantit.

###Ravintoaineet Raakavalkuainen 33%, raakarasva 14%, raakakuitu 3,5%, hehkutusjäännös (mineraalit) 7% (josta kalsium 1,2%, fosfori 0,9% ja magnesium 0,07%), omega-6 1,6%, omega-3 0,3%, kosteus 9%. Metabolinen energia: 373 kcal/100g.

Muuntokelpoinen energia on laskettu AAFCO 2008:n (Modified Atwater factors) mukaan.

Ruokintaopas

Päiväannos täysikasvuiselle kissalle

Kissan paino (kg) Päiväannos (g) Päiväannos (dl)
3 30 0,7
4 35 0,9
5 40 1
6 45 1,1
7 50 1,2

Annostelutaulukon määrät ovat ohjeellisia. Ravinnontarve on yksilöllinen ja sovitettava kissan koon, iän ja aktiivisuuden mukaan. Kissalla tulee aina olla tarjolla raikasta vettä.

Käyttö: Täysravinto aikuisille kissoille. Valmistettu ilman viljoja. Tarjoile kuivana raikkaan veden kera.

Säilyvyys: Säilytä kuivassa, ei yli normaalin huoneenlämpötilan.

Swedish natural quality

Haluatko tietää lisää koiranruoistamme?

Lue lisää