Bozita Indoor & Sterilised Kanaruoka

Täysrehu täysikasvuisille kissoille. Tarjoile kuivana raikkaan veden kera.

  • Kananpoika
  • Selluloosakuitu ehkäisee karvapallojen muodostumista.
  • L-karnitiini tehostaa kissan rasva-aineenvaihduntaa.
  • Terveyttä edistävä luonnollinen hiivapohjainen beetaglukaani.
  • Kastroitujen/steriloitujen kissojen tarpeisiin tasapainotettu kivennäissisältö.
  • Tasapainotetut Omega 3 & 6 rasvahapot.

Bozita Indoor & Sterilised Chicken on täysrehu täysikasvuisille kissoille. Ruoan energiapitoisuus on sovitettu sisäkissojen ja steriloitujen/kastroitujen kissojen alempaan energiantarpeeseen, jonka vuoksi se sopii hyvin myös iäkkäille sekä ylipainoisille kissoille. Tuore kananpoika lisää ruoan maistuvuutta ja sulavuutta, ja siten edistää ravintoaineiden hyödyntämistä. L-karnitiini kuljettaa rasvahappoja soluihin ja sillä on tärkeä tehtävä kissan aineenvaihdunnassa. Ruoka sisältää myös terveyttä edistävää hiivapohjaista luonnollista beetaglukaania ja siinä on optimaalinen vitamiini ja kivennäistasapaino (Ca, P, Mg) sekä runsaasti tauriinia.

Nettopaino: 400 g, 2 kg, 10 kg

Ainesosat

###Koostumus Kananpoika 33% (kuivattu kananpoika 25%, tuore kananpoika* 4%, kanaliemi 4%), vehnäjauho*, maissi*, luurasva* 7%, kuivattu sikaproteiini 6%, riisi*, lignoselluloosa* 4%, maissigluteeni*, kuivattu juurikasleike*, kivennäiset, kalajauho* 2%, kuivattu kananmuna* 2%, hiiva* (ß-1,3/1,6-glukaani 0,1%). * Luonnollinen raaka-aine

###Lisäaineet (kiloa kohden) Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini 10000KY, D3-vitamiini 1000KY, E-vitamiini 60mg, L-karnitiini 50mg, tauriini 800mg, DL-metioniini 2000mg, kupari (kupari(II)sulfaatti, pentahydraatti) 10mg; mangaani (mangaani(II)oksidi) 7mg; sinkki (sinkkisulfaatti, monohydraatti) 70mg; jodi (kalsiumjodaatti, anhydraatti) 0,5mg; seleeni (seleenihiiva) 0,2mg. Teknologiset lisäaineet: Antioksidantit.

###Ravintoaineet Raakavalkuainen 32%, raakarasva 14%, raakakuitu 3,5%, hehkutusjäännös (mineraalit) 7% (josta kalsium 1,1%, fosfori 0,9% ja magnesium 0,07%), omega-6 2,0%, omega-3 0,3%, kosteus 9%. Metabolinen energia: 372 kcal/100g.

Muuntokelpoinen energia on laskettu AAFCO 2008:n (Modified Atwater factors) mukaan.

Ruokintaopas

Päiväannos täysikasvuiselle kissalle

Kissan paino (kg) Päiväannos (g) Päiväannos (dl)
3 30 0,7
4 35 0,9
5 40 1
6 45 1,1
7 50 1,2

Annostelutaulukon määrät ovat ohjeellisia. Ravinnontarve on yksilöllinen ja sovitettava kissan koon, iän ja aktiivisuuden mukaan. Kissalla tulee aina olla tarjolla raikasta vettä.

Käyttö: Täysravinto aikuisille kissoille. Valmistettu ilman viljoja. Tarjoile kuivana raikkaan veden kera.

Säilyvyys: Säilytä kuivassa, ei yli normaalin huoneenlämpötilan.

Swedish natural quality

Haluatko tietää lisää koiranruoistamme?

Lue lisää