Bozita Diet & Stomach Viljaton Hirviruoka

Täysrehu täysikasvuisille kissoille. Valmistettu ilman viljoja. Tarjoile kuivana raikkaan veden kera.

  • Viljaton
  • Hirvi
  • Viljaton
  • Matala energiasisältö vähemmän aktiivisille kissoille ja herkkävatsaisille kissoille.
  • FOS ja MOS ovat prebiootteja, jotka ylläpitävät hyvää suolistoflooraa.
  • Terveyttä edistävä luonnollinen hiivapohjainen beetaglukaani.
  • Selluloosakuitu ehkäisee karvapallojen muodostumista.
  • Kastroitujen/steriloitujen kissojen tarpeisiin tasapainotettu kivennäissisältö.
  • Tasapainotetut Omega 3 & 6 rasvahapot.
  • L-karnitiini tehostaa kissan rasva-aineenvaihduntaa.

Bozita Indoor & Sterilised Chicken on täysravinto aikuisille kissoille. Ruoan energiapitoisuus on sovitettu sisäkissojen ja steriloitujen/kastroitujen kissojen alempaan energiantarpeeseen, jonka vuoksi se sopii hyvin myös iäkkäille sekä ylipainoisille kissoille. Tuore kananpoika lisää ruoan maistuvuutta ja sulavuutta, ja siten edistää ravintoaineiden hyödyntämistä. L-karnitiini kuljettaa rasvahappoja soluihin ja sillä on tärkeä tehtävä kissan aineenvaihdunnassa. Ruoka sisältää myös terveyttä edistävää hiivapohjaista luonnollista beetaglukaania ja siinä on optimaalinen vitamiini ja kivennäistasapaino (Ca, P, Mg) sekä runsaasti tauriinia.

Nettopaino: 400 g, 2 kg, 10 kg

Ainesosat

###Koostumus Kananpoika 26% (kuivattu kananpoika 22%, kanaliemi 4%), kuivattu peruna*, hirvi* (tuorevalmistettu 15%), hernetärkkelys*, kuivattu naudan valkuainen 6%, kuivattu sikaproteiini 5%, lignoselluloosa* 4%, luurasva* 3%, kalajauho* 2%, kivennäiset, sikuri-inuliini* (FOS 0,63%), kuivattu juurikasleike*, mannaoligosakkaridit* (MOS 0,2%), hiiva* (ß-1,3/1,6-glukaani 0,1%). * Luonnollinen raaka-aine

###Lisäaineet (kiloa kohden) Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini 25000KY, D3-vitamiini 1800KY, E-vitamiini 650mg, L-karnitiini 50mg, tauriini 2000mg, DL-metioniini 2000mg, kupari (kupari(II)sulfaatti, pentahydraatti) 10mg; mangaani (mangaani(II)oksidi) 7mg; sinkki (sinkkisulfaatti, monohydraatti) 70mg; jodi (kalsiumjodaatti, anhydraatti) 0,5mg; seleeni (seleenihiiva) 0,2mg. Teknologiset lisäaineet: Antioksidantit.

###Ravintoaineet Raakavalkuainen 34%, raakarasva 10%, raakakuitu 4%, hehkutusjäännös (mineraalit) 6% (josta kalsium 1,1%, fosfori 0,9% ja magnesium 0,07%), omega-6 1,2%, omega-3 0,2%, kosteus 9%. Metabolinen energia: 356 kcal/100g.

Muuntokelpoinen energia on laskettu AAFCO 2008:n (Modified Atwater factors) mukaan.

Ruokintaopas

Päiväannos täysikasvuiselle kissalle

Kissan paino (kg) Päiväannos (g) Päiväannos (dl)
3 30 0,7
4 35 0,9
5 40 1
6 50 1,2
7 55 1,3

Annostelutaulukon määrät ovat ohjeellisia. Ravinnontarve on yksilöllinen ja sovitettava kissan koon, iän ja aktiivisuuden mukaan. Kissalla tulee aina olla tarjolla raikasta vettä.

Käyttö: Täysravinto aikuisille kissoille. Valmistettu ilman viljoja. Tarjoile kuivana raikkaan veden kera.

Säilyvyys: Säilytä kuivassa, ei yli normaalin huoneenlämpötilan.

Swedish natural quality

Haluatko tietää lisää koiranruoistamme?

Lue lisää